Openingstijden aanpassen

Om uw openingstijden te kunnen aanpassen gaat u naar ‘restaurant locaties’ in de linker menubalk.

Vervolgens krijgt u onderstaand scherm en daar klikt u op het restaurant van uw voorkeur.

Bij sommige websites verschijnt onderstaande weergave boven aan, bij anderen staat deze onderaan. Hoe dan ook, deze kunt u negeren.

Er verschijnt tevens een menu aan de linker kant van het scherm.

In dit geval is er gekozen voor het aanpassen van de Openingstijden. Hier krijgt u een scherm met de verschillende dagen, daar kunt u de naar u gewenste tijden invoeren.

Tevens kan bij ‘adres en contact gegevens’, het restaurant adres of de contactgegevens worden aangepast.

Vergeet niet de wijzigingen op te slaan, door in het menu aan de rechterkant te klikken op 'bijwerken'.