Menukaart aanpassen
Aan de rechter kant van uw scherm vind u het Wordpress menu.

Klik hier op menu kaarten. Vervolgens krijgt u alle menu kaarten te zien. Bij de meeste websites zijn er aparte menukaarten gemaakt voor bijvoorbeeld de voorgerechten, de hoofdgerechten en nagerechten. Dit ziet er uit, zoals onderstaande afbeelding.

In onderstaand veld kan een omschrijving of inleiding voor de kaart worden geplaatst.

Vervolgens verschijnt er een categorie naam. Hier kunt u kiezen voor verschillende toevoegingen. Zoals bijvoorbeeld als u een dranken kaart maakt, een categorie voor wijn, een categorie voor bier en een voor fris. De omschrijving kunt u leeg laten.

Een categorie toevoegen doet u door op de knop ‘categorie toevoegen’ te klikken in de hoek rechtsonder.

Vervolgens kunt u een gerecht of in dit geval een drank toevoegen door op de knop ‘gerecht toevoegen’ te klikken. U krijgt dan de opties om de naam, beschrijving en prijs in te voeren. Zoals het voorbeeld hier onder te zien is, kunt u dan de namen van bijvoorbeeld de verschillende bieren invullen.

Vergeet vervolgens niet uw wijzigingen op te slaan via het menu aan de linker kant. U klikt hier op 'bijwerken'.