1. Geef je email op bij info@lanthopusx.nl en geeft aan wat je gaat testen.
  2. Install TestFlight in de app store.
  3. Open TestFlight en login met de gewenste Apple ID.
  4. Als je wordt uitgenodigd om te gaan testen krijgen je een email die je moet openen op je test device.
    1. Als de link niet werkt kopieer de link en plak hem in safari
    2. Kopieer de activeer code en voer hem handmatig bij testFlight in
  5. Dit opent de TestFlight app waar je dan de uitnodiging moet accepteren met jouw gekozen Apple ID.
  6. Als dat gelukt is krijgt je dit scherm te zien en klikt op install(installen).
  7. Als instaleren gelukt is zal hij verschijnen op je home screen met een oranje bolletje om te laten weten dat het een testFlight App is.
  8. Als er een update beschikbaar is krijg je een melding van TestFlight.