HTTPS/SSL zorgt er voor dat er in de adresbalk van de website een slotje verschijnt voor de website url. Dit slotje geeft aan dat de website verbinding beveiligd is. Als dit slotje niet aanwezig is, is de website niet beveiligd. Deze melding wordt ook aan bezoekers van de website getoond. Dit schikt klanten af, waardoor ze de verbinding met de website verbreken.

Wil jij ook een beveiligde website?  Stuur ons gewoon een email op info@lanthopusx.nl . Of bel ons op: +31 413 395 400