Wordpress is een vrije weblog-software die door erg veel gebruikers wordt gebruikt als contentmanagementsysteem. Het voordeel van Wordpress dat het in principe erg gemakkelijk is om zelf te gebruiken, ook met weinig kennis van website.

Zeker het invullen van de website met foto's of teksten dan is het een goede uitkomst.

Vind je het toch lastig om de website zelf te bouwen? Stuur ons gewoon een email op info@lanthopusx.nl . Of bel ons op: +31 413 395 400 voor alle mogelijkheden.