Een plug-in wordt ook wel een invoegtoepassing genoemd. Het is eigenlijk een aanvulling op een computerprogramma. Het geeft de mogelijkheid om een programma uit te breiden of meer mogelijkheden te geven.

Ook in Wordpress wordt veel gebruik gemaakt van Plug-ins. Hierdoor krijgt jouw website gemakkelijk meer mogelijkheden, zonder dat er code voor moet worden geschreven.

Meer informatie over plug-ins? Stuur ons gewoon een email op info@lanthopusx.nl . Of bel ons op: +31 413 395 400 voor alle mogelijkheden.