MySQL is een opensource-managementsysteem voor relationele databases. Zoals bijvoorbeeld voor fora of gastenboeken (meestal in combinatie met PHP).

SQL is de taal die wordt gebruikt om een database van dit systeem te bouwen, te bevragen en te onderhouden.

Heb je een database nodig op jouw website? Stuur ons gewoon een email op info@lanthopusx.nl . Of bel ons op: +31 413 395 400 voor alle mogelijkheden.