Wat is Hosting?

Hosting staat in de IT voor de omgeving waarop je de fysieke bestanden van je website / platform plaatst en naar toe verwijst. Bij hosting komen een aantal randvoorwaarden kijken (ondersteunde programmeer-talen, PHP-versies, database, schijfruimte, bandbreedte) die aangeven wat er mogelijk is met je hosting.

Waarom professionele hosting?

Laten we eerlijk zijn er zijn redelijk veel partijen die hosting verzorgen en dat in verschillende prijs-segmenten. Maar de keuze voor een partij met professionele hosting heeft zeker zijn voordelen. Denk onder andere aan de support die er achter is indien er problemen zijn, maar ook aan de algehele infrastructuur. Maar wij als LanthopusX zijn graag het enige aanspreekpunt voor alles qua website, dus ook hosting, simpelweg omdat dit voor onze klanten het stukken makkelijker maakt.

Meer informatie over hosting bij LanthopusX

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, neem geheel vrijblijvend contact met ons op om persoonlijk de mogelijkheden te bespreken als je daar de voorkeur aan geeft.