Wat is Hosting?

Hosting staat in de IT voor de omgeving waarop je de fysieke bestanden van je website / platform plaatst en naar toe verwijst. Bij hosting komen een aantal randvoorwaarden kijken (ondersteunde programmeer-talen, PHP-versies, database, schijfruimte, bandbreedte) die aangeven wat er mogelijk is met je hosting.

Waarom professionele hosting?

Laten we eerlijk zijn er zijn redelijk veel partijen die hosting verzorgen en dat in verschillende prijs-segmenten. Maar de keuze voor een partij met professionele hosting heeft zeker zijn voordelen. Denk onder andere aan de support die er achter is indien er problemen zijn, maar ook aan de algehele infrastructuur. Maar wij als LanthopusX zijn graag het enige aanspreekpunt voor alles qua website, domein en hosting, simpelweg omdat die voor onze klanten het stukken makkelijker maakt.

Meer informatie over hosting bij LanthopusX

Wil je meer informatie over de hosting-mogelijkheden bij LanthopusX dan verwijzen we je gaarne naar de pagina; Hosting waar we je meer over onze kijk en manier van werken kunt terugvinden. Natuurlijk ben je ook vrij om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om persoonlijk de mogelijkheden te bespreken als je daar de voorkeur aan geeft,