Wat is Responsive?

Responsive  is een term waarmee bedoeld wordt het mobiel-vriendelijk maken van een website / platform. Hieronder verstaan we het zorgen dat de inhoud op een passende manier wordt weergegeven op alle mogelijke apparaten zoals een smartphone of tablet

Waarom responsive?

Een website / platform is voortaan op een tal van manieren te bezoeken. Je kunt hedendaags niet meer met een website aankomen welke niet goed wordt weergegeven omdat het te maken heeft met een apparaat met andere dimensies. Het moet gewoon overal goed zijn. De reden daarachter is dat er een verschuiving gaande is naar een mobile-first landschap qua bezoeken, zoeken en kopen. Een responsive goede website kan dan ook enorm bijdragen aan hoe goed je het in dit landschap doet.

Responsive bij LanthopusX

Bij wat wij opleveren is responsive in het achterhoofd aanwezig. Of dat nu is voor een website, webshop of andere maatwerk software.