Klik op Bestand.

Klik op Account toevoegen.

Vink de optie Serverinstellingen of extra servertypen handmatig configureren aan. Je hoeft verder niets in te vullen.

Klik op Volgende.

Selecteer de optie Internet e-mail en klik op Volgende.

Vul de e-mailinstellingen in:

Gebruikersgegevens:

vul je naam in. Dit is de naam die de ontvanger van je e-mail te zien krijgt. Wanneer je hier bijvoorbeeld Arend de Vries invoert en een e-mail stuurt aan iemand, dan krijgt diegene te zien dat de e-mail afkomstig is van Arend de Vries.

Aanmeldingsgegevens:

- Gebruikersnaam: vul je volledige e-mailadres en daaronder het bijbehorende wachtwoord in.

- Vink de optie Wachtwoord onthouden aan.

Klik dan op Meer Instellingen.

Klik op het tabblad Server voor uitgaande e-mail.

Vink de optie Voor de server voor uitgaande e-mail is verificatie vereist aan en klik daarna op het tabblad Geavanceerd.

Inkomende e-mail (IMAP): wijzig het poortnummer van inkomende e-mail naar 993 en wijzig het type versleuteling van Geen naar SSL.

Let op, soms verspringen de instellingen tussendoor weer naar de standaardwaarden. Controleer eerst of alles goed staat en druk d

Uitgaande e-mail (SMTP): Wijzig het type versleuteling van Geen naar Automatisch en wijzig het poortnummer van uitgaande e-mail naar 587.

Klik op Volgende.

Klik op Voltooien.

Je e-mailaccount is ingesteld. In het venster Accountinstellingen zie je het nieuwe e-mailaccount staan. Klik op Sluiten om terug te keren naar Postvak IN.