Klik linksboven op Bestand.

Klik op Account toevoegen.

Vink alleen de optie Handmatige instelling of extra servertypen aan. Je hoeft verder niets in te vullen.

Klik op Volgende.

Selecteer IMAP en klik op Volgende.

Je kunt nu je e-mailinstellingen invullen:

Gebruikersgegevens: vul naam en e-mailadres in.

Gebruikersnaam: vul e-mailadres en daaronder het bijbehorende wachtwoord in.

Vink de optie Wachtwoord onthouden aan.

Klik op Meer Instellingen.

Klik op het tabblad Server voor uitgaande e-mail.

Vink de optie Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist en klik op het tabblad Geavanceerd.

Inkomende e-mail (IMAP): wijzig het poortnummer (IMAP) naar 993 en wijzig het type versleuteling van Geen naar SSL.

Let op, soms verspringen de instellingen tussendoor weer naar de standaardwaarden. Controleer eerst of alles goed staat en druk dan op OK.

Uitgaande e-mail (SMTP): wijzig het poortnummer (SMTP) naar 587 en wijzig het type versleuteling van Geen naar Automatisch en klik op OK.

Klik op Volgende.

Klik in het venster Accountinstellingen  testen op Sluiten.