Klik op E-mail.



Klik op Dit overslaan en mijn bestaande e-mailadres gebruiken.



Vul onderstaande accountgegevens in:

  • Uw naam: vul hier je eigen naam in.
  • E-mailadres: het hele e-mailadres.
  • Wachtwoord: Je e-mail wachtwoord.

Klik daarna op Gereed.



Je e-mail is ingesteld. Zie je nog niets nieuws? Klik dan op Berichten ophalen en kijk opnieuw onder Postvak IN.



Het e-mailprogramma is nu ingesteld. We gaan controleren of je berichten kunt versturen en ontvangen:

  1. Open het e-mailprogramma.
  2. Schrijf een nieuw e-mailbericht met als onderwerp Test.
  3. Vul bij Aan je eigen e-mailadres in.
  4. Verstuur het bericht.
  5. Haal nieuwe berichten binnen (door op de knop Verzenden/Ontvangen te klikken).