Open Windows Live Mail en kies voor het tabblad Accounts.

Klik op E-mail.

Met de volgende gegevens voeg je je e-mailaccount toe:

• E-mailadres: vul hier je volledige e-mailadres in.
  • Wachtwoord: vul het wachtwoord van het e-mailadres in.
  • Vink de optie Dit wachtwoord onthouden aan.
  • Schermnaam voor verzonden berichten: vul hier je afzendnaam in. Dit is de naam die de ontvanger van je e-mail te zien krijgt. Wanneer je hier bijvoorbeeld Arend de Vries invoert en een e-mail stuurt aan iemand, dan krijgt diegene te zien dat de e-mail afkomstig is van Arend de Vries.
  • Vink de optie Serverinstellingen handmatig configureren aan.

Klik op Volgende.

Vul bij de serverinstellingen in:

Server voor inkomende e-mail:

• Servertype: IMAP.
  • Wijzig het inkomende poortnummer (IMAP) naar 993.
  • Vink de optie Vereist een beveiligde verbinding (SSL) aan.
  • Verifiëren met: pas dit veld niet aan.
  • Gebruikersnaam: je volledige e-mailadres.

Server voor uitgaande e-mail:

• Wijzig het uitgaande poortnummer (SMTP) naar 587.
  • Vink de optie Vereist een beveiligde verbinding (SSL) aan.
  • Vink de optie Vereist verificatie aan.