Klik linksboven op Bestand.

Klik op Account toevoegen.

Vink alleen de optie Handmatige instelling of extra servertypen aan. Je hoeft verder niets in te vullen.

Klik op Volgende.

Selecteer POP of IMAP en klik op Volgende.

Je kunt nu je e-mailinstellingen invullen:

Gebruikersgegevens: vul naam en e-mailadres in

Gebruikersnaam: vul e-mailadres en daaronder het bijbehorende wachtwoord in

Vink de optie Wachtwoord onthouden aan

Klik op Meer Instellingen.

Klik op het tabblad Server voor uitgaande e-mail.

Vink de optie Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist en klik op het tabblad Geavanceerd.

Inkomende e-mail (IMAP): wijzig het poortnummer (IMAP) naar 993 en wijzig het type versleuteling van Geen naar SSL.

Let op, soms verspringen de instellingen tussendoor weer naar de standaardwaarden. Controleer eerst of alles goed staat en druk dan op OK.

Uitgaande e-mail (SMTP): wijzig het poortnummer (SMTP) naar 587 en wijzig het type versleuteling van Geen naar Automatisch.

Klik daarna op OK.

Klik op Volgende.

Klik in het venster Accountinstellingen testen op Sluiten.

Klik op Voltooien. Je e-mailaccount is ingesteld.