Klik bovenaan je scherm op Mail en klik daarna op Voorkeuren.



Klik op Accounts.

Klik vervolgens linksonder op het + teken.



Je ziet het scherm Kies een Mail-accountaanbieder...

Selecteer Ander Mail-account... en klik op Ga door.



Je komt in het scherm Voeg een Mail-account toe.

Vul hier je volledige naam, e-mailadres en wachtwoord in. Klik vervolgens op Log in.



Selecteer de programma's die je samen met Mail wilt gebruiken en klik op Gereed.



Het e-mailprogramma is nu ingesteld. We gaan controleren of je berichten kunt versturen en ontvangen:


  1. Open het e-mailprogramma.
  2. Schrijf een nieuw e-mailbericht met als onderwerp Test.
  3. Vul bij Aan je eigen e-mailadres in.
  4. Verstuur het bericht.
  5. Haal nieuwe berichten binnen (door op de knop Verzenden/Ontvangen te klikken).