Let op: Je dient hiervoor toegang te hebben tot phpMyAdmin.
Indien je dit niet hebt verwijzen we je graag naar;  http://helpdesk.lanthopusx.nl/support/solutions/articles/36000026128-wordpress-wachtwoord-vergeten

Open de users tabel
Let op je Wordpress installatie kan een eigen prefix hebben, controleer deze indien nodig in je wp-config file.

Klik de users tabel in het menu links op uw scherm.

Zoek de gebruiker op waarvan u het wachtwoord wilt veranderen en klik Edit.

Voer een nieuw wachtwoord in
Naast user_pass kies MD5 vanaf het drop down menu onder Function.

Onder Value vervang het huidige versleutelde wachtwoord met het nieuwe wachtwoord. U kunt een normale tekst typen, het wordt versleuteld nadat u heeft opgeslagen.

Klik op Go om uw wijzigingen op te slaan.

Je bent klaar

Je nieuwe wachtwoord is opgeslagen en versleuteld. Het kan nu gebruikt worden om bij WordPress in te loggen.