Als je problemen met je WordPress site hebt, kan het helpen om debugging in te schakelen, zodat je gericht naar de problemen kunt zoeken. Als debugging is ingeschakeld, worden de fouten zichtpaar op de pagina's waar ze optreden.

Let op: Debugging wordt normaal enkel ingeschakeld tijdens de ontwikkelingsfase.

Zorgt er voor datje het uitschakelt zodra je klaar bent met het oplossen van de problemen.

Indien je er middels de debugging niet aan uit komt, wees zo vrij om een support ticket in te schieten.

Ga met behulp van je FTP client naar de folder waar je WordPress hebt geïnstalleerd.

Open het bestand wp-config.php;

Scroll omlaag naar:

define('WP_DEBUG', false);

Verander dit in:

define('WP_DEBUG', true);

Tip: Wij raden aan dat u de bovengenoemde code exact overneemt; een extra spatie of verkeerd teken kan uw hele site beïnvloeden.