Indien je je wachtwoord voor je Wordpress website vergeten bent kun je dat op deze manier oplossen.

1. Ga naar het inlogscherm van je WordPress site (domein.nl/wp-admin)
  2. Klik op de Wachtwoord vergeten?

3. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en klik op Nieuw wachtwoord aanmaken.

4. Je ontvangt nu een e-mail. Klik op de link in de e-mail.
  5. Vul tweemaal je nieuw wachtwoord in en klik op Wachtwoord opnieuw instellen.

6. Je wachtwoord is opnieuw ingesteld en je kunt weer inloggen